Jedlý papír tenký
Má tloušťku 0,3 mm. Může prosvítat. Má neutrální chuť. Při pokládání na dort je potřeba použít decorgel. Poté doporučujeme lehce přetřít i vršek obrázku decorgelem. Dá se jemně ohýbat. Může se použít na potahovou hmotu, na tuhý bílý čokoládový povrch nebo na ztuhlou želatinu. Trvanlivost je 18 měsíců v uzavřeném obalu.
Jedlý papír silný
Má tloušťku 0,7 mm. Neprosvítá. Tisk na silné oplatce je hezčí než na tenké oplatce. Má neutrální chuť. Při pokládání na dort je potřeba použít decorgel. Poté doporučujeme lehce přetřít i vršek obrázku decorgelem. Může se použít na potahovou hmotu, tuhý bílý čokoládový povrch, ztuhlou želatinu a tužší máslový krém. Trvanlivost je 18 měsíců v uzavřeném obalu.
Tisk na fondán
Tenká vrstva fondánu umístěná na podkladové fólii. Má tloušťku 0,7 mm. Neprosvítá. Má jemně nasládlou chuť. Tisk na fondánu je hezčí než na tenké nebo silné oplatce. Může se použít na potahovou hmotu, tuhý bílý čokoládový povrch, ztuhlou želatinu a tužší máslový krém. Není potřeba použít decorgel. Při ponechání na vzduchu začne tuhnout. Trvanlivost je 14 dní v uzavřeném obalu.
DecorPlus
Podobný tisk jako na fondánu. Má tloušťku 0,55 mm. Neprosvítá. Má jemně nasládlou chuť a voní po vanilce. Tisk na DecorPlus je hezčí než na tenké nebo silné oplatce. Může se použít na potahovou hmotu, tuhý bílý čokoládový povrch, ztuhlou želatinu a tužší máslový krém. Není potřeba použít decorgel. Dá se ohýbat a dá se i rolovat. Trvanlivost 30 dní v uzavřeném obalu.